Vi syns genom Sverige

Om Entevor

Image

Vi erbjuder högsta servicegrad till våra kunder och individuellt anpassade kommunikationsplatser från koncept och konstruktion till drift och underhåll.

 

Vi syns genom Sverige

Entevor ägs och drivs idag av Tobias Åhs och Thomas Blomqvist som tillsammans med sina medarbetare och underentreprenörer hjälper företag att synas. Handgripligen.

Vi finns representerade från Kiruna i norr till Ystad i söder genom vårat unika nätverk av entreprenörer. Vi är ett av Sveriges främsta företag inom reklammontage med många års erfarenhet och har även uppdrag inom projektering, tillverkning och underhåll av väderskydd. Vi har även viss verksamhet inom montage i Danmark och Finland.

Sedan starten har vi byggt cirka 20 000 skyltar, exempelvis den typen som står på stormarknadernas parkeringar Vi byter nästan 10 000 affischer varje helg från Haparanda i norr till Ystad i söder. I Stockholms län bygger vi busskurer och har i olika avtalsperioder haft hand om underhåll i form av glasbyten, affischering och rengöring. Vi utför också flyttar och lagerhållning av busskurer. Fram till idag har vi monterat cirka 2500 busskurer åt SL

Image

Entevor stödjer
Barncancerfonden

Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver. Här kan du läsa mer om vår värdegrund, historia och hur vi är organiserade.

 Stiftelsen Aktiv Skola

Stiftelsen Aktiv Skola arbetar med socialt entreprenörskap. Det innebär att de inte är en ideell organisation. De brinner för de frågor de driver och vill bidra så mycket de kan för att skapa en bättre skola i Sverige. De har tagit hjälp av de kunnigaste personer de har hittat för att förmedla aktuellt och relevant material kostnadsfritt till alla skolor.