Vi tänker på framtiden

Om oss

Vi erbjuder högsta servicegrad till våra kunder och individuellt anpassade kommunikationsplatser från koncept och konstruktion till drift och underhåll.

Vi syns genom Sverige

Entevor ägs och drivs idag av Tobias Åhs och Thomas Blomqvist som tillsammans med sina medarbetare och underentreprenörer hjälper företag att synas. Handgripligen.

Vi finns representerade från Kiruna i norr till Ystad i söder genom vårat unika nätverk av entreprenörer. Vi är ett av Sveriges främsta företag inom reklammontage med många års erfarenhet och har även uppdrag inom projektering, tillverkning och underhåll av väderskydd. Vi har även viss verksamhet inom montage i Danmark och Finland.

Sedan starten har vi byggt cirka 20 000 skyltar, exempelvis den typen som står på stormarknadernas parkeringar Vi byter nästan 10 000 affischer varje helg från Haparanda i norr till Ystad i söder. I Stockholms län bygger vi busskurer och har i olika avtalsperioder haft hand om underhåll i form av glasbyten, affischering och rengöring. Vi utför också flyttar och lagerhållning av busskurer. Fram till idag har vi monterat cirka 2500 busskurer åt SL

Entevor stödjer

Barncancerfonden

Ett engagemang för att stötta kampen mot sveriges vanligaste cancerform. Sjukdomen drabbar över 10 000 män per år i sverige.