VD -bloggen

Innovativ tjänsteutveckling

Vi synliggör budskap på alla tänkbara sätt. Det finns inget som är omöjligt och vi finner alltid bra lösningar om hur vi kan hjälpa våra kunder att göra deras budskap ännu synligare?

Mustaschkampen och ett unikt erbjudande!

I och med mustaschkampen så har vi bestämt att nå ett mål att samla in ytterligare 50.000 kr genom att skänka 500kr för varje nytecknat abonnemang med EasyFlag. Vill ni veta mer så ta tillfället i akt och var med oss i den viktiga kampen mot prostatacancer. För mer information om vår kamp mot prostatacancer Läs mer här!

 

Image

EasyFlag - Här vår egen flagga i vårt engagemang med Mustaschkampen 2021

Tobias Åhs - VD Entevor
Nu lanserar vi vår nya tjänst EasyFlag.

Nu lanserar vi vår nya tjänst EasyFlag. Först ut är Stockholmsregionen. EasyFlag är en tjänst som säkerställer att era flaggor alltid är hela och rena. Väldigt många blir hemmablinda och missar när flaggorna börjar bli smutsiga eller går sönder. Flaggorna är något era kunder ser först och de ska då självklart vara rena och hela. 

Vi sträcker oss över hela ladet och har ett aktivt nätverk som utför flera hundra uppdrag varje vecka. I över 20 år har vi monterat, affischerat, servat och underhållit stortavlor till bland annat Easyad*-systemet. Vi skiftar budskap på drygt 12 000 ytor i hela Sverige varje söndag/måndag. Vi byter kampanjvepor regelbundet runtom i landet och utför inomhuskampanjer såsom golvdekaler, skyltar i tak, hyllvippor. Allt inom reklammontage och tryck löser vi.

Tobias Åhs

VD - Entevor AB